Index Vakbarát Hírportál

Edzője előtt lőtte fejbe magát

2012.12.01. 17:04

belcher.jpg

A kansasi rendőrség tájékoztatása szerint a Kansas City Chiefs edzőközpontjában, az Arrowhead Stadionban öngyilkos lett a klub egyik játékosa, Jovan Belcher. A csapatnál mindenkit berendeltek.

A KCTV5 úgy tudja, a játékos reggel nyolc előtt többször meglőtte a barátnőjét, majd az edzőközpontba hajtott, ahol fegyverével véget vetett az életének. A nő kórházba szállítás után elhunyt. Egy háromhónapos kislányuk volt.

A rendőrség közölte, reggel nyolc óra után kaptak egy hívást az Arrowhead Stadionból, hogy egy fegyveres férfi tartózkodik a parkolóban. Amikor megérkeztek a helyszínre, a klub vezetőedzője és igazgatója is ott volt a játékossal, aki ekkor lőtte fejbe magát. A vezetőedzőnek, Romeo Crennelnek megköszönte, amit érte tett, ezután húzta meg a ravaszt.

A 25 éves linebacker, Jovan Belcher 2009 óta a klub játékosa. Tavaly az összes mérkőzésen pályára lépett, idén tíz meccsen kezdett. A Chiefs Insidernek tavaly novemberben adott interjút.

A klub megerősítette, hogy egy játékosuk öngyilkos lett, együttműködnek a hatóságokkal a nyomozásban. A Chiefsnek vasárnap este mérkőzése lenne, a Carolina Pantherst fogadják otthon. Az NFL arra kérte a Pantherst, hogy utazzanak el a helyszínre, a tervek szerint megtartják a meccset.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok