Index Vakbarát Hírportál

Mindenki rúg egyet Cam Newtonba

2012.12.06. 09:54

camnewton_1.jpg

A Carolina Panthers-irányító Cam Newtonnak voltak húzós hetei ebben a szezonban. A CBS most látta az elérkezettnek az időt, hogy megszólaltasson néhány Pro Bowl-résztvevőt Newtonnal kapcsolatban, köpködték is örömmel. A múlt szezon egyik legjobb újoncának állítólag akkora arca volt a januári All Star-meccsen, hogy sokaknál kicsapta a biztosítékot. 

„Úgy viselkedett, mint egy igazi seggfej. Mégis mit képzelt, kicsoda ő? Úgy bánt az emberekkel, mintha ő szarta volna őket. Ez volt az első Pro Bowl meccse, és azt hitte, hogy ő a sztár. A srácoknak ez nagyon nem tetszett" - ragadta meg a lényeget egy Pro Bowl-résztvevő AFC-játékos a CBS-nek. 

A sokak szerint dívaként viselkedő Newton aláírást sem akart adni az egyik játékos gyerekének, ez szintén nem volt jó pont. A pályán is voltak jelei annak, hogy a fiatal irányító nem áll a népszerűsége lista élén, a baráti meccs egyetlen sackjét ő kapta, a védők többször is rárontottak. Több forrás is megerősítette, hogy Newton magasról szart mindenkire az egész hétvégén, nem lógott együtt a többi játékossal, általában egyedül járt-kelt. 

„Ez volt az első meccse, visszafogottan kellett volna viselkednie. Ehelyett azt hitte, hogy mindenkinél jobb" - elevenítette fel a történteket egy másik Pro Bowl-futballista. 

Newton nem kívánt reagálni az elhangzottakra. 



Rovatok