Index Vakbarát Hírportál

Annyira rosszul játszott, hogy meghekkelték Wiki-oldalát

2013.01.06. 14:32

webb.jpg

A világ szörnyű hely volt szombat este Joe Webb számára. A huszonhatéves Vikings-irányítónak a könyöksérülés miatt hiányzó Christian Pondert kellett volna pótolnia a Green Bay Packers elleni mérkőzésen a rájátszásban, úgy, hogy az alapszakaszban egyetlen percet sem volt a pályán. 

Webb próbálkozott becsülettel, néhány futással igyekezett segíteni küszködő csapatán, a passzolás viszont egyáltalán nem ment neki, a harmadik negyed derekán mindössze 22 passzolt yard állt a neve mellett, ráadásul többször is földre vitték az ellenfél védői. Az irányító szenvedése még a meccs alatt több szurkolót megihletett, bőszen írkálták át Webb Wikipédia-oldalát. „Joe Webb egy amerikai quarterback, akinek a helyzetkomikum az erőssége", „Joe Webb olyasmi, mint egy quarterback, és a Minnesota Vikingsban játszik", ez csak néhány a trollkodások közül. 

Az NFL-ben 2010-ben bemutatkozott játékosnak kétségtelenül nem ment a játék, de túlzás egyedül az ő nyakába varrni a 24-10-es vereséget. A találkozó végén legalább adott egy touchdownt érő átadást. A meccset simán hozó Green Bay Packers a következő héten a San Francisco 49ers ellen lép majd pályára az NFC-elődöntőben. 



Rovatok