Index Vakbarát Hírportál

Vérben úszva érvelt a Pro Bowl mellett

2013.01.28. 13:06

jjwattver.JPG

Hatott Roger Goodell fenyegetése, a játékosok valamivel komolyabban vették az idei Pro Bowlt, bár a baromkodás most sem maradt el. A meccs előtt Peyton Manning beszélt a résztvevők fejével, volt, aki szerint ez hatott mindenkire. 

„Peyton mondott néhány dolgot, amit a srácok magukra vettek" - nyilatkozta a pálya mellett Adrian Peterson, akivel egyetértett a Giants elkapója, Victo Cruz is. „Olyan volt, mint egy igazi meccs, az emberek ütköztek, nem féltették magukat. Úgy érzem magam, mintha egy teljes meccset végigjátszottam volna" - mondta Cruz. 

A Broncos cornerback Champ Bailey szerint a liga vezetői is azt láthatták, amit szerettek volna. „Egyértelműen jobb volt, mint a legutóbbi kettő. Az NFL vezetői pont ezt akarták látni". 

A legmeggyőzőbben J.J. Watt, a Texans-védője érvelt, aki vérző ujjal, és összevérzett mezben annyit mondott a pálya szélén, „Nézze, komisszár, keményen játszunk". 

A Pro Bowlt 62-35-re nyerte az NFC. Egyelőre nem tudni, mi lesz a rendezvény sorsa, a liga várhatóan tavasszal dönt majd az ügyben, a futballisták egyértelművé tették, ők akarják a dolgot.  



Rovatok