Index Vakbarát Hírportál

Goodell vallomást tett Tebow-nak

2013.05.14. 14:54

tebowjets.jpg

A hetek óta csapat nélküli Tim Tebow ügyében már Roger Goodell, NFL-komisszár is megszólalt, az NFL.com-nak adott interjúban beszélt a Jetstől kirúgott vallásos irányítóról. 

„Tim egy nagyszerű fiatalember. Próbálok nem beleszólni abba, hogy ki játszhat az NFL-ben, és milyen csapatban, de ő tényleg egy szuper fiatal, és őszintén remélem, hogy részese lesz a liga jövőjének. Rengeteg értékes dolgot képvisel, ahogy a többi játékosunk is. A játékosok eleve egy remek közösséget alkotnak, a világ legjobb sportolói közé tartoznak, és Tim is jó példája ennek" - indította el saját Tebow-kampányát az NFL első embere, ami burkolt üzenetként is felfogható a csapatok irányába: igazoljátok le.

A quarterback ügyében egyelőre nincs előrelépés, nem tudni arról, hogy konkrét ajánlata lenne, és a játékos sem akar nyilatkozni a jövőjéről. 

Goodell az interjúban további témákat is érintett. Például úgy véli, a játékosok testi épségét védő helmet-rule egy olyan dolog, aminek a betartása biztos nem jelent majd gondot, és azt is szeretné, hogy a stadionfelújítás miatt problémázó Miami Dolphins maradjon Miamiban.  



Rovatok