Index Vakbarát Hírportál

Tebow nálunk? Te jóisten!

2013.06.11. 13:40

tebowcover.jpg

Őrjöng a bostoni sajtó, miután a New England Patriots leigazolta a hetek óta csapat nélkül tengődő Tim Tebow-t, sokan twitteren értetlenkednek Bill Belichick-edző döntésén. 

A Boston Herald szerkesztősége valószínűleg visszhangzott a vonításoktól, amikor megtudták, mi történt: a vallásos NFL-sztárt a címlapon "Good God!", azaz te jóisten, felirattal köszöntötték, hozzátéve szarkasztikusan, hogy most a New England-iek is megkapják a maguk Tebow Time-ját. 

A lap nem kíméli a játékost és vezetőedzőjét sem, azt írják, hogy "Belichick igazolt egy olyan nemkívánatos "quarterbacket", aki egy olyan szörnyen rossz csapatban, mint a Jets, is alig játszott". Megjegyzik, ha a fiatal irányító a Patsnél is leszerepel, valószínűleg lőttek az NFL-es karrierjének. 

A Boston Globe azzal kezdi cikkét, ha a Patriotsnak van egy kis esze, akkor a következő idényben végig padoztatják Tebow-t, Belichick edzőnek pedig ki kell találnia, hogyan tudja új játékosa képességeit kamatoztatni tight endként, futóként vagy trükkjátékokban. 

Persze felrobbant a twitter is, Jamal Anderson, korábbi running back ennyivel foglalta össze a helyzetet: "Tebow, Brady és Gronk egy csapatban. Már csak le kell igazolniuk Justin Biebert rúgónak."



Rovatok