Index Vakbarát Hírportál

Gyilkossági ügybe keveredett a Patriots játékosa

2013.06.19. 16:29

aaronhernandez.jpg

Rendőrök kutatták át New England Patriots tight endje, Aaron Hernandez massachusettsi lakását kedd éjjel egy gyilkossági ügy miatt, az ABC és az ESPN szerint a gyanúsított az amerikaifutballista egyik ismerőse lehet. 

A hatóság órákon át vizsgálta a házat, ahonnan két férfi megpróbált közben elmenekülni, de a rendőrök feltartóztatták őket. A gyilkosság áldozatának, egy 27 éves férfinek holttestét egy futó fedezte fel Hernandez házától egy kilométerre. A helyszín közelében találtak egy bérelt autót, amit a futballista nevére kölcsönöztek ki, de azt mindkét lap leszögezte, nem Hernandez a gyanúsított. 

A New England Patriots 23 éves játékosa ennek ellenére nem működött együtt a hatóságokkal, házkutatási parancsot követelt, legalábbis ezt írják a lapok. A Patriots már tud a történtekről, sajtósuk azt mondta az ABC-nek, a rendőrségi ügyről nem akarnak nyilatkozni. 

hernandezhaz.jpgHernandez háza (fotó: SI.com)

Hernandez már három éve a New England-iek futballistája, a múlt szezon végét műtétje miatt kihagyta, áprilisban a vállát operálták, de a klub szerint ez edzőtáborban már bevethető lesz. A Patriots másik tight endje, Rob Gronkowski is sérült, sokadik kézműtétje után nemrég a hátát is operálni kellett. 

Update: A NESN értesülései szerint időközben kiderült, hogy a gyilkosság áldozata egy Odin Lloyd nevű dorchesteri férfi, aki Hernandez barátnőjének a húgával járt. A rendőrség arra gyanakszik, hogy különböző kábítószerügyletek miatt kellett a huszonhét éves Lloydnak meghalnia, a dolog pikantériája pedig az, hogy korábban Hernandez is megütötte már a bokáját a drogok miatt: a 2010-es NFL Drafton csak azért csúszott a negyedik körig, mert korábban már lebukott egy drogteszten. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok