Index Vakbarát Hírportál

Tökéletes passz volt, a riporternő arcába

2013.08.20. 09:50

Pam Oliver évek óta az egyik legismertebb arca az NFL-közvetítéseknek. Hétfő hajnalban is az Indianapolis Colts–New York Giants felkészülési meccs előtt a pálya szélén épp interjút készített, amikor megtörtént a baj.

A Coltsnál csereirányító Chandler Harnish passzolt volna az egyik csapattársa felé, ami addig csavarodott, amíg arcon nem találta Olivert, aki majdnem összesett a becsapódástól.

Fox Reporter Pam Oliver Hit In The Face With A Football During Colts -- Giants

A riporternőnek nem lett baja, nem sokkal később pedig Harnish bocsánatot kért tőle a pálya szélén, Oliver nem haragudott rá, barátian átölelte az amerikaifutballistát.

A huszonöt éves játékos a felkészülési mérkőzés után twitterén azt írta, szeretne a nyilvánosság előtt is elnézést kérni áldozatától, és azt ígérte, hamarosan virágokat küld majd neki.

A meccset egyébként az Indianapolis Colts nyerte 20-12-re, Harnishnek öt passz jutott. Az NFL-szezon két hét múlva kezdődik.

Láttunk már hasonlóan figyelmetlen játékost és pórul járt riporternőt. Három éve Jessica Kastrop járt pórul, akit a bemelegítő Khalid Boulahrouz talált fejen.



Rovatok