Index Vakbarát Hírportál

Nem bírnak leállni az őrült elkapásokkal az NFL-ben

2014.11.25. 10:50

Két meccset is rendeztek hétfőn este az NFL-ben, miután a Buffalo Bills az extrém hóhelyzet miatt nem tudta otthon lejátszani a New York Jets elleni mérkőzését. 

A találkozót Detroitba vitték, de így is 38-3-ra alázták meg az idén is rapszodikusan szereplő Jetset. Látványos elkapás erre a meccsre is jutott, a billses Robert Woods úgy csinált meg egy elkapást, hogy egy kézzel a sisakjához szorította a labdát, miután kiszabadult a védő szorításából.

Annyira azért nem volt látványos, mint a Giants-játékos Odell Beckham Jr.-é hétfő hajnalban, de ehhez is bravúr kellett. Woods 118 elkapott yarddal és egy touchdownnal zárta a meccset.

A másik hajnali mérkőzésen a New Orleans Saints fogadta otthon a Baltimore Ravenst, és két vereség után reménykedhettek abban, hogy végre sikerül egy győzelmet kicsikarniuk. De Justin Forsett futójátékos szétzilálta a hazaiak védelmét, összesen 182 yardot rohant össze, közben pedig szerzett két touchdownt is. 

A nyáron érkezett Steve Smith is csinált egy touchdownt, és ismét megmutatta, hogy nem érdemes vele keménykedni, a Saints safetyjével, Kenny Vaccaróval akadt össze, leverte a sisakját, aztán pillanatokon belül elszabadult a pokol. Többen is beszálltak a lökdösődésbe, az edzők se nagyon tudták szétszedni őket. 

Steve smith Kenny Vaccaro fight Ravens saints fighs

Az utolsó negyedben 34-20-ra elment a Ravens egy Forsett touchdown után, innen nem is jöttek vissza a hazaiak, a vége 34-27 lett. A New Orleansnak mindössze négy győzelme van, de a playoff-rendszer miatt még így sem szálltak el, annyira gyenge a csoportjuk, hogy ezzel a mérleggel is vezetik.  



Rovatok