Index Vakbarát Hírportál

Teljes csőd a gólvonalon: romokban a Colts

2015.09.22. 09:35

Ha a szezon előtt Super Bowl-esélyesnek tűnt az Indianapolis Colts, akkor két forduló után a lehető legtávolabb van ettől. Andrew Luckék második meccsükön is kikaptak, a New York Jets verte meg őket, ráadásul reménytelenul rossz volt a csapat a támadójátéka hétfő éjjel. 

Kezdjük ott, hogy az indianapolisiak ötször adták el a labdát a mérkőzésen, ebből Andrew Luck egymaga négyért felelt. Három interceptiont dobott, minimum kettő elkerülhető lett volna, és volt egy fumble-je is, amikor futással akart megindulni, de kiverték a kezéből a labdát. 

A Colts offense teljes csődjét talán az a Frank Gore fumble jellemzi a legjobban, ami a harmadik negyed vége felé történt, amikor még mindig pont nélkül álltak. Egy yardra voltak az endzone-tól, a labdát a San Franisco 49erstől érkezett running back kapta, de futás közben egyszerűen kicsúszott a kezéből a labda, pedig senki nem ért hozzá. Megpróbálta még összegyűjteni a gólvonal előtt, de lecsapott rá Darrelle Revis, aki egy Andrew Luck-passzt is leszedett a meccsen. 

Darrelle Revis Recovers Frank Gore's Goal Line Fumble!

A Colts egyébként zsinórban második meccsén nem szerzett egyetlen árva pontot sem az első félidőben, és úgy általában mindent megtettek azért, hogy megnehezítsék a dolgukat, mert

  • összesen 11 büntetést szedtek össze a meccsen
  • a veterán Adam Vinatieri pedig 27 yardról hibázott mezőnygőlt

Az indianapolisiak végül az utolsó negyedben szereztek egy touchdownt, az egyetlen értékelhető teljesítményt nyújtó elkapó, Donte Moncrief jegyezte. A Jets hamar válaszolt, Ryan Fitzpatrick osztott ki egy 15 yardos TD-passzt a Bearstől érkezett Brandon Marshallnak. Végül 20-7-re nyertek. 

A Jets második meccsét is megnyerte, 2011 után először nyitották a szezont 2-0-val, és ami még inkább figyelemreméltó, hogy ezen a két mérkőzésen tízszer szereztek labdát. 

Chuck Pagano Colts-edzőről már a szezon előtt is azt lehetett hallani, hogy az idény után távozhat, mert nem jön ki jól a vezetőséggel. Ha nem kapja össze hamar a csapatát, akkor ez néhány hét múlva már nem lesz kérdés. 

Spoilerek és információk az éjszakai Colts-Jetsről, melyeket az egyik csapat szurkolói nagyon szomorúnak fognak találni.

Posted by 120 yard on 2015. szeptember 22.


Rovatok