Index Vakbarát Hírportál

213 centi, 200 kiló, és még nőni fog

2015.09.24. 17:04

Első, második, és még harmadik ránézésre is annyira szürreálisan nagynak tűnik John Krahn, hogy nehéz elhinni, nem Photoshoppal manipulált képeket látunk róla. Pedig nem, mind a 213 centije és a 200 kilója valódi, igaz, fogyókúrára fogták.

Krahn már akkor 183 centiméteres volt, amikor 12 évesen még a középiskola közelében sem járt, és mire gimnazista lett, már a 196 centis magasságot súrolta. A jelenleg végzős kaliforniai srác azóta egészen 213 centis magasságig nőtt, amihez 200 kilós súly társul. Utóbbi problémát jelent neki az amerikaifutballban, ezért napi 3000 kalóriás diétát próbál tartani.

De még ha fogy is, akkor is elképesztő méretei maradnak, az NFL-ben ugyanis soha nem játszott ilyen magas játékos, de a MaxPreps szakportál szerint sehol máshol nincs ekkora középiskolás játékos Amerikában.

John Krahn

Krahn a nyáron több edzőtáborban is volt, ahol elkezdtek felfigyelni rá az egyetemek, ha ugyanis valóban lefogy, ezzel pedig gyorsul, akkor komoly hasznát tudják venni a pályán. A Los Angeles-i National Development Gamesen a falon kívül blokkoló fullbacknek is beállították, hogy a lehető legtöbb oldalát meg tudják mutatni.

Ha nem jön be a fogyókúra, vagy úgy sem tudja meggyőzni az egyetemeket, hogy sportösztöndíjat ajánljanak neki, Krahn rendőr szeretne lenne, amivel valószínűleg az ország legnagyobb és legijesztőbb rendőrévé lépne elő azonnal.

Nem is blokkol, simán csak bekapja az ellenfeleit.

Posted by 120 yard on Thursday, September 24, 2015


Rovatok