Index Vakbarát Hírportál

Ettől a Patriotstól mindenki félhet az NFL-ben

2015.10.30. 10:22

A New England Patriots továbbra is veretlen az NFL-ben, a Miami Dolphinsnak esélye sem volt megállítani Tom Bradyt és Rob Gronkowskit a csütörtök hajnali meccsen. 

A Patriots 36-7-es győzelméhez Gronkowski 113 elkapott yarddal és egy touchdownnal járult hozzá, utóbbit még az első támadásból szerezte, és onnantól kezdve végig az történt, amit a címvédő szeretett volna, az első félidőre 19-0-s Patriots vezetéssel mentek a csapatok.

Kész tragédia volt a Miami támadójátéka a szünetig, a támadásaik ugyanis így értek véget: punt, safety, punt, punt, interception, punt, és egy kihagyott mezőnygól. A játékuk a folytatásban sem nagyon változott, egyetlen touchdownnal zárták a meccset, ami után még megpróbáltak visszakapaszkodni, de jött két gyors Edelman-touchdown, ami el is döntötte a találkozót. 

Tom Brady összesen 356 passzolt yarddal és négy touchdown-passzal zárt, egyedül amiatt bosszankodott, hogy az utolsó negyedben sackelték. Ha Brady ilyen tempóban termel tovább, akkor Peyton Manning szezonrekordja sem lesz neki elérhetetlen, ami passzolt yardokat illeti. Visszatért Dion Lewis is, a futójátékos elsősorban elkapásokban jeleskedett 93 yardot szedett össze így, vele csak tovább nőttek a Patriots opciói. 

Rob Gronkowski Highlights Dolphins vs. Patriots |

A Dolphins-irányító Ryan Tannehillnek viszont enyhén szólva pocsék napja volt, két interceptionje mellett egyetlen TD-passzt sem tudott adni, és a safety is a lelkén száradt. 

A bajnoki címvédő Patriots az újabb győzelemmel már 7-0-ra áll, a csapat a 2007-es legendás 16-0-s alapszakasz óta nem kezdett ilyen jól a csapat, és idén az összes eddigi meccsükön szereztek legalább 28 pontot. A sorozat még hetekig folytatódhat, mivel a folytatásban a Redskins, a Giants és a Bills jön Tom Bradyéknek. 



Rovatok