Index Vakbarát Hírportál

Kiütötték a pályáról, de ezért az elkapásért megérte

2016.11.04. 08:31

A Tampa Bay Buccaneers harmadéves elkapója, Mike Evans NFL-es pályafutása egyik legjobb meccsét hozta le péntek hajnalban az Atlanta Falcons ellen: 150 elkapott yard, 2 touchdown és egy látványos egykezes volt a mérlege, igaz, ez sem volt elég. 

Evans a harmadik negyedben hozta össze a meccs legszebb megmozdulását, amikor Jameis Winston passzát a pálya szélén egy kézzel kapta le a levegőben, olyan Odell Beckham Jr.-osan. A megmozdulás zseniális volt, érkezett viszont a Falcons újonc védője, Keanu Neal, és lendületből akkorát adott Evansnek, hogy az elkapó kirepült a pályáról. A legszebb az volt az elkapásban, hogy Evans egy 196 centis és több mint 100 kilós ember, mégis könnyedén csinálta meg az akrobatikus mozdulatot. 

Viszont a Tampánál Winston és Evans sem fejezte be a meccset, előbbi egy kétpontos kísérletnél sérült meg, utóbbi pedig agyrázkódás gyanújával ment le a pályáról. 

Ne maradjon le semmiről!

A másik oldalon az Atlanta Falcons támadószekciója megint elemében volt: Matt Ryan irányító 344 passzolt yarddal és négy touchdownpasszal zárta a mérkőzést, míg az elkapó Julio Jonesnak 111 yardja volt, és már az ezer elkapott yard közelében jár. 

A győzelem is viszonylag sima volt nekik, mert szünetben még csak 20-14-re mentek, de aztán folyamatosan leszakították a Buccaneerst, és az utolsó negyedben már 40-14-es előnyben voltak. A Tampa a végén már csak szépíteni tudott az utolsó percben szerzett touchdownnal, amivel beállították a 42-28-as végeredményt. 



Rovatok