Index Vakbarát Hírportál

Nem volt elég baja, a bíró is elvette tőle a labdát

2016.12.31. 15:24

Szegény Mitch Trubisky nem így tervezte utolsó egyetemi meccsét, mielőtt (vélhetően) benevez az NFL-draftra. A North Carolina Tar Heelsben játszó irányítónak amúgy is megvoltak a maga hibái a Stanford elleni bowlmeccsen, de ráadásként még a bíró is kiverte a kezéből a labdát egy játéknál. 

A második negyedben 10-7-re vezetett a Stanford, amikor egy játéknál Trubisky indult meg a labdával, aztán ki akarta kerülni az egyik védőt, úgyhogy jobbra vágott, ahol azonban ott volt az egyik bíró. A játékvezetőnek nem sikerült időben elslisszannia a nagydarab irányító mellett, és kiverte a kezéből a labdát, amire rögtön lecsaptak a stanfordosok.

Nem különösebben számított, hogy a bíró okozta a fumble-t, mivel a pálya tartozékának számít ilyen helyzetben is, így a Stanford vezethetettt támadást, amit egy mezőnygóllal fejezett be, és növelte 13-7-re az előnyt.

Az eddig pontosságáról híres Trubiskynek nemcsak ez volt a baja a 25-23-ra elvesztett meccsen, mert kétszer is eladta a labdát, az egyik olyan hajmeresztő passz volt, hogy touchdownt vitt belőle az ellenfél védelme. 

Ne maradjon le semmiről!

Sokan elsőkörösnek jósolják Trubiskyt tavaszi NFL-drafton, állítólag az irányítótemető Cleveland Browns is kinézte magának, de a vereség után nem nagyon akart a terveiről beszélni, arról sem, hogy benevez-e egyáltalán a draftra, vagy marad még egy évet az egyetemi bajnokságban. 



Rovatok