Index Vakbarát Hírportál

Főszereplő lesz az idősebb Bush a Super Bowlon

2017.02.02. 11:59

Kiengedték a kórházból a tüdőgyulladással kezelt 92 éves George Busht, így az exelnök hivatalosan is el tudta vállalni, hogy elvégezze az érmefeldobást a vasárnapi Super Bowl előtt.

Ne maradjon le semmiről!

Bush és felesége is nemrég még kórházban volt, de Barbara már korábban jelezte, hogy nem nagyon történhet olyan, ami távol tartja őket az NFL-döntőtől. „Ki kell hogy vigyenek minket innen, és formába kell hozniuk, hát nekünk kell vendégül látnunk a Super Bowlt” – mondta még a múlt héten. Maga George Bush is izgatottan erősítette meg a hírt, hogy ő végzi el az érmefeldobást.

Az NFL-vezér Roger Goodell még decemberben kereste meg Busht a felkéréssel, akik azonnal nagyon izgatottak lettek emiatt. Bush politikai karrierje ugyanis Houstonból indult, ő volt a város első republikánus képviselője a képviselőházban.

Az elmúlt években Bush komoly gyakorlatot szerzett a ceremoniális meccskezdésekben Houstonban, 2015-ben a helyi baseballcsapat, az Astros az ő ünnepélyes kezdődobásával kezdte meg a szezont, októberben pedig a Lions és a Texans NFL-meccsén végzett el érmefeldobást.



Rovatok