Index Vakbarát Hírportál

39 éves, de medicinlabdával strandröplabdázik

2017.06.28. 19:03

Szokatlan gyakorisággal számolunk be a Pittsburgh Steelers védőjének, James Harrisonnak az edzésmódszereiről, de amiket művel, azok átlagos NFL-játékosok számára is inkább tűnnek kínzásnak, hát még olyan valakinek, aki 39 éves, és 13 évet, valamint összesen 206 meccset húzott le a ligában. Most épp – egyébként már megszokott módon – strandröpmedicinlabdával készül.

Na jó, a strandröpmedicinlabda hülye név, valójában hooverball a sportág neve, és az Egyesül Államok 31. elnökéről, Herbert Hooverről kapta azt, aki ezzel a sportággal tartotta magát formában.

Ettől persze még kevésbé lesz alkalmas normál földi halandóknak, főleg, ha megnézzük a videókat, amiket Harrison posztol az ilyen edzésekről. Az pedig már tényleg az alázás kategória, hogy miközben a meglehetősen mély homokban rohangál ide-oda Harrison, hogy elkapja, majd azonnal visszadobja az átlagos, négykilós medicinlabdánál gyaníthatóan nehezebb gömböt, egy pillanatra sem áll le a dumával, és edzőtársait, egyben csapattársait szívatja folyamatosan.

Nyilván ez volt a levezetés azután, hogy a kert hátsó részében előző nap egy óriási pöröllyel és egy nálánál is nagyobb traktorgumival erősített.

Az se normális persze, amikor úgy csinál fekvőtámaszokat, hogy minden kinyomás után a háta mögött (!!!) tapsol egyet.

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok