Index Vakbarát Hírportál

A világ cikije: 87 yardot veszítettek egy játékon

2017.09.10. 11:49

A történelem, de legalábbis az elmúlt bő évtized egyik legcikisebb játékát sikerült összehoznia hajnalban a Louisiana Tech csapatának az egyetemi bajnokságban a Mississippi State ellen. A Louisana Tech Bulldogs hat yardról támadhatott 2. és gól szituációban, pár másodperccel később viszont már harmadik és gól volt, 93 yardról.

A videó természetesen a Benny Hill Show zenéjével tökéletes, egészen döbbenetes, ahogy az irányító feje fölött átrepülő snapet hányan nem tudják megfogni, illetve hány Mississippi State-játékos üti tovább szándékosan, hogy még nehezebb helyzetbe hozzák ellenfelüket.

Bénázásával a Louisana Tech persze csúcsot is döntött, 2004 óta nem kellett 93 yardnál több egy csapatnak sem egy első kísérlethez. Persze az LA Tech nem csinálta meg a harmadik és 93-at, negyedikre puntolniuk kellett.

Nem ez volt az egyetlen furcsaság egyébként a meccsen, hiszen

  • volt két blokkolt extra pont és egy blokkot punt is,
  • az egyik blokkolt extrából kétpontost szerzett a Louisiana Tech egy 93 yardos visszahordással,
  • a Mississippi State nose guardja (általában az egyik legnagyobb játékos, egyébként védő), Jeffery Simmons két TD-t is szerzett, az egyiket egy blokkolt punt után, a másikat egy 90 yardos sackkel szerzett fumble-visszahordásból,

 

A meccset végül a Mississippi State nyerte 57-21-re.



Rovatok