Index Vakbarát Hírportál

Megkapták a felvételeket elemezni, de volt egy kis baj

2017.10.25. 11:48

A New England Patriots úgy verte meg az Atlanta Falconst hétfő hajnalban az NFL-ben, hogy az utolsó negyedre óriási köd telepedett a pályára, még a meccset közvetítő társaságnak is kameraállást kellett váltania, hogy lehessen valamit látni a tévében. Ezek után a Patriots következő ellenfele megkapta a mérkőzés felvételeit elemzésre, de sokra nem mentek velük.

A Los Angeles Chargersnek vasárnap kellene megállítani a Super Bowl-győztest, és az a szokás, hogy az NFL elküldi az összes csapatnak az aktuális ellenfelének előző meccsén készült felvételeket. Ezen mind a huszonkét pályán lévő játékos látszik különböző szögekből, szóval így ki lehet elemezni az ellenfelet, és felkészülni amennyire lehetséges.

Ne maradjon le semmiről!

Na, ebben lesz egy kicsit nehezebb dolga a Chargersnek, ugyanis a felvételeken ilyen képek fogadták őket a köd miatt: 

A Chargersnek amúgy sem volt túl felemelő idénye eddig: új városba, Los Angelesbe költözött a franchise, de elmaradt a hacacáré, mert nem igazán sikerült bevonzani eddig a nézőket, egy 27 ezres stadiont sem tudnak hazai nézőkkel megtölteni. Plusz a szezont gyengébben kezdték, négy bereséggel, bár az utóbbi három meccsüket már megnyerték.

A címvédő otthonában ezek után pláne nehezített pálya vár rájuk. 



Rovatok