Index Vakbarát Hírportál

Hordágyra kötve vitték le a pályáról a hátára eső NFL-est

2017.12.15. 08:57

Újabb ijesztő sérüléssel indult az NFL 15. fordulója, ezúttal az Indianapolic Colts tight endje, Brandon Williams szorult hosszabb ápolásra. A játékost tíz perc után, hordágyra kötve vitték le a pályáról, miután a második negyed legelején a hátára esett. A bajt csak növelte, hogy Williamsnek pár éve egyszer már vissza kellett vonulna gerincprobléma miatt, ugyanis gerinccsatorna szűkülete van.

Williams épp egy passzjátéknál blokkolt volna, amikor a Broncos-védő Deiontrez Mount hanyatt lökte. A Colts-játékos nem is tudott felállni utána, és csak hosszas ápolás után tudta elhagyni a pályát. Szerencsére az látszott, hogy mozognak a végtagjai, végül kiderült, hogy nem gerincsérülést szenvedett, hanem agyrázkódást.

Nemrég a Steelers-védő Ryan Shazier szenvedett gerincsérülést a pályán, az ő szezonja véget ért.

A meccs jelenete a Broncos-futójátékos Devontae Bookeré volt, aki a második negyed végén futott úgy touchdownt, hogy közben egy őt szerelni próbáló védőt is átugrott, de végül a touchdownt nem adták meg, mert egy támadófalember szabálytalanul blokkolt a futásnál.

A Broncos ekkor még 10-0-s hátrányban volt, a második félidőben viszont nagyot hajráztak az irányító Brock Osweiler beállásával (Trevor Siemian sérülés miatt esett ki), és több mint egy év után nyertek újra idegenben meccset. A végeredmény 23-15 lett.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok