Index Vakbarát Hírportál

Irányító kezdett supermanezésbe, csúnya égés lett belőle

2019.12.24. 08:36

A Green Bay Packers 2016 óta először nyerte meg csoportját az NFL-ben, miután a 16. forduló hétfő esti (magyar idő szerint kedd hajnali) rangadóján idegenben legyőzték a csoportrivális Minnesota Vikingsot, ezzel a Packers garantáltan behúzta az NFC északi csoportját. A Vikings irányítója, Kirk Cousins továbbra sem tudott hétfői kiemelt meccset nyerni, már a kilencedik próbálkozásra bukott el.

Ne maradjon le semmiről!

A vereség ugyan nem jött jól a Vikingsnak, a rájátszási esélyeik ugyanis megmaradtak, már biztos, hogy a hatodik kiemeltek lesznek az NFC-oldalon a playoffban. Pedig a Vikings mindent megtett a győzelemért, a második negyed végén, 10-6-os vezetésnél még trükközni is próbáltak - a Super Bowl LII trükkjét, a Philly Specialt kapták elő, de Stephon Diggs passza egy kicsit hosszúra sikerült a jobbra elfutó Cousins felé (vagy Cousins volt túl lassú), és hiába vetődött Supermanként az irányító, nem lett meg az elkapás.

A Packers a második félidőre kapta össze magát, ott már egy pontot sem engedtek a Vikingsnak, és 10-9-es hátrányból felállva végül 23-10-re nyertek.

Eredmény

  • Green Bay Packers-Minnesota Vikings 23-10


Rovatok