Index Vakbarát Hírportál

Koronavírusos az NFL védősztárja

2020.04.17. 07:57

A Super Bowl-győztes Von Miller az újabb NFL-es, akinek a koronavírus-tesztje pozitív lett, ezért a 31 éves játékos otthonában izolálta magát, írja az ESPN

A védővel esetében kockázati tényezőt jelent, hogy asztmás, ezt meg is említette, amikor a lapnak nyilatkozott egy órával a tesztje után.

Itthon voltam a napokban, és elkezdtem köhögni. Asztmás vagyok, viszont a barátnőm felhívta rá a figyelmem, hogy amikor álmomban köhögtem, az nagyon máshogy hangzott, mint eddig 

- mondta.

Ne maradjon le semmiről!

Milleren ezután elvégezték a tesztet, ami pozitív lett. Az otthonában izolálta magát, jól érzi magát, és a hangulatát egyelőre nem befolyásolja a betegség. A nemrég az évtized csapatába is beválasztott Miller az utóbbi időben coloradói otthonában tartózkodott, nem ment zsúfolt helyekre, március közepe óta otthon tartózkodott. 

Ő a második NFL-játékos, akiről a napokban kiderült, hogy koronavírusos, csütörtökön ugyanis a Los Angeles Rams jelentette be, hogy centerük, Brian Allen tesztje pozitív lett.

Mindezek ellenére Donald Trump amerikai elnök a napokban arról beszélt, hogy nagyon unja már a tizennégy évvel ezelőtti meccsek ismétléseit nézni, és tárgyalt is a nagyobb ligák, köztük az NFL vezetésével a lehetséges újraindulásról. Az Egyesült Államok van a legtöbb koronavírusos eset: 678 ezer regisztrált fertőzöttről tudnak, és 34 ezer áldozata volt eddig a járványnak.  



Rovatok