Index Vakbarát Hírportál

Kriptovalutában kapja a szponzori pénzt a jövő legnagyobb NFL-tehetsége

2021.04.28. 16:21

Trevor Lawrence, a 2021-es NFL játékosbörzén (draft) minden valószínűség szerint elsőként elkelő irányító újabb szponzori megállapodást kötött. Eddig erre nem volt lehetősége, ugyanis az Egyesült Államokban az egyetemi szabályzat szigorúan tiltja, hogy az amatőr játékosok bármilyen juttatásban részesüljenek, de abban a pillanatban, amint Lawrence bejelentette, hogy nem megy vissza végzős évére a Clemson Egyetemre, hanem inkább az NFL-t választja, rögtön megkapta a profi státuszt is.

Először egy izotóniás italokat gyártó óriásmárka környékezte meg, amellyel hamar nyélbe ütötte az üzletet, most pedig újabb szponzori megállapodást kötött az irányító: egy kriptovaluta-befektetéssel foglalkozó applikáció lesz a következő támogatója, és arra is fény derült, hogy az aláírási bónuszát ebben a pénznemben fogja megkapni, a jövőben pedig ő döntheti el, hogyan kéri a jussát.

Lawrence különleges tehetségnek számít, a szakértők szerint Andrew Luck vagy Peyton Manning óta nem érkezett ekkora ígéret az NFL-be. Az újoncbörze első köre magyar idő szerint pénteken hajnali 2-kor kezdődik, pár perccel később pedig Roger Goodell NFL-komisszár valószínűleg bejelenti, hogy az elsőként választó Jacksonville Jaguars Trevor Lawrence játékjogát foglalja le.



Rovatok