Index Vakbarát Hírportál

Győztes meccs után is kivégeztette volna csapatát az edző

2021.09.06. 10:11

Az egyetemi amerikai futball-liga (NCAA) vasárnap esti rangadóján a Notre Dame 41–38-as hosszabbításos győzelmet aratott a Florida State otthonában. A találkozón a vendégek három negyedet követően 38–20-ra vezettek, innen sikerült egyenlíteniük a hazaiaknak, köszönhetően a csereként beálló irányítónak, McKenzie Miltonnak, aki 2018 novemberében borzalmas térdsérülést szenvedett, és ez volt az első pályára lépése azóta.

Vezetésével a Florida State hosszabbításra mentette a meccset, ott azonban a Notre Dame elrontotta a hollywoodi befejezést, és kiharcolta a győzelmet. A siker után a csapat vezetőedzője, Brian Kelly az ESPN-nek próbált humorizálni arról, hogy ő kivégzéspárti, és talán az egész csapata ezt érdemelné.

Kelly az „execution” szót használta, ami kivégzés mellett végrehajtást is jelent, vélhetően utóbbival volt elégedetlen a negyedik negyedben. Később már szabadkozott a kijelentése miatt, állítása szerint a Tampa Bay Buccaneers korábbi edzőjét, John McKayt idézte, akit annak idején a végrehajtásról kérdeztek, ő pedig annyit felelt, hogy pártolja.



Rovatok