Index Vakbarát Hírportál

Koronavírusos lett, sürgősségire került a beoltott NFL-játékos

2021.11.11. 16:25

Mike Zimmer, az NFL-ben szereplő Minnesota Vikings csapatának vezetőedzője bejelentette, hogy egyik játékosa koronavírusos lett, a szövődmények miatt pedig a sürgősségi osztályra került szerda este. Zimmer nem nevezte meg játékosát, akiről annyit lehet tudni, hogy beolttatta magát a vírus ellen, így az például kizárható, hogy a Vikings irányítójáról, Kirk Cousinsról van szó.

A játékos légzési nehézségekre panaszkodott, a kórházban pedig kiderült, hogy Covid-fertőzés után kapott tüdőgyulladást.

Más betegről egyelőre nincs hír, de még csak most végezték el a kontaktkutatást, ami rámutatott, hogy Zimmeren és néhány edzőn kívül még 29 játékos volt kapcsolatban a fertőzöttel, így hamarosan mindenkit letesztelnek.

További hír a csapat háza tájáról, hogy a sztárfutó, Dalvin Cook ellen eljárás indult, miután exbarátnője családon belüli erőszak miatt feljelentette. A vádiratban olyan állítások szerepelnek, miszerint Cook beleverte a nő fejét az asztalba, majd amikor kirohant az utcára segítségért, a karjánál fogva rángatta vissza a házba, ahol órákon keresztül tartotta, annak ellenére hogy a nő el akart menekülni.



Rovatok