Index Vakbarát Hírportál

Motorbalesetben meghalt az ismert amerikai sportoló

2023.08.15. 11:00
28 éves korában motorbalesetben meghalt Alex Collins, a Ravens és a Seattle futójátékosa.

Az NFL korábbi futója, Alex Collins, aki három szezont játszott a Seattle Seahawksnál és kettőt a Baltimore Ravensnél, vasárnap este meghalt egy motorbaleset következtében a floridai Lauderdale Lakesben – derül ki a Broward megyei (Florida) seriffhivatal jelentéséből. Collins 28 éves volt. 

Fájó szívvel jelentjük be szeretett Alex Collinsunk ma reggel bekövetkezett halálát. Alexet nagyra becsülte a családja és barátai, valamint a szurkolói a világ minden pontjáról

– írja a Collins család a közleményében. 

A futójátékosról csapattársai úgy tartják, mindenkit mosolyogva üdvözölt, egy őszinte és kedves ember volt, aki mindig különleges örömöt és szenvedélyt vitt magával, bárhol is járt. 

Az NFL honlapján megjelent közlemény szerint a baleset helyi idő szerint vasárnap este történt, Collins egy 2004-es Suzuki GSX-R600k motorral hajtott, amikor egy városi terepjáró a sávjába fordult. Collins nekiütközött a terepjárónak, és az utastérben állt meg. A játékos a helyszínen életét vesztette. 

Alex Collinst a 2016-os drafton választotta ki a Seattle Seahawks, ahol 2016-ban, majd 2020-ban és 2021-ben játszott. Összesen 50 NFL-meccsen lépett pályára, 1997 futó yardot és 467 elkapó yardot, illetve 19 touchdownt szerzett. A játékos sérülés miatt 2022-ben fejezte be a pályafutását. 

Rovatok