Index Vakbarát Hírportál

Élet-halál között lebeg a sztársportoló, akiről azt hitték, meghalt

2023.09.07. 07:46
Egy ideig az a hír terjedt Mike Williamsről, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Buffalo Bills korábbi játékosáról, hogy meghalt, gyermekének édesanyja azonban tisztázta a helyzetet. Az ex-amerikaifutballistát jelenleg gépek tartják életben, családja pedig komoly döntés előtt áll.

Mike Williams szeptember 1-jén súlyos munkahelyi balesetet szenvedett, miután egy építkezésen egy acélgerenda a fejére zuhant. A baleset következtében lebénult a jobb karja, valamint deréktól lefelé az egész teste. Bár kezdetben úgy tűnt, jól van a műtét után, állapota rohamosan romlani kezdett – derült ki a Marca cikkéből.

Kedd este aztán tragikus hírt közöltek róla, a helyi média jelentése szerint a mindössze 36 éves Williams életét vesztette.

Később kiderült, hogy Williams még él, azonban nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, és jelenleg is egy floridai kórházban küzdenek az életéért. Lánya és annak édesanyja meglátogatták a kórházban.

A nő a Tampa Bay Timesnak később azt mondta, hogy a férfi még aludt, amikor bementek hozzá a kórházba.

Aludt, amikor bementünk hozzá, de amikor meghallotta a hangunkat, felébredt. Körülnézett, pislogni, majd sírni kezdett, de nem tudott megmozdulni

– magyarázta a nő, aki szerint kénytelenek lesznek lekapcsolni a gépekről, amik jelenleg életben tartják.

Rövid karriert futott be az NFL-ben

Mike Williams korábban öt szezont húzott le az NFL-ben. 2010-ben a Tampa Bay Buccaneers draftolta a 4. körben 101. helyen. A floridai csapatnál három szezont töltött el, innen 2014-ben a Buffalo Bills csapatához igazolt, ám decemberben már sérültlistára tették. 2016-ban még szerződtette a Kansas City Chiefs, de a szezonkezdést nem élte meg a csapatnál.



Rovatok