Index Vakbarát Hírportál

Tárt karokkal várják a felnőttfilmesek napjaink egyik legfelkapottabb sportolóját

2023.10.08. 13:24
A Miami Dolphins amerikaifutball-csapatának kiváló elkapója, Tyreek Hill nemrég azzal viccelődött, hogy kipróbálná magát a pornóiparban, miután felhagy a profi sportolással. A TMZ Sports úgy értesült, hogy több, szakmában járatos cég is segíteni akar neki, hogy beindíthassa felnőttfilmes karrierjét.

A 29 éves játékos néhány nappal később visszavonta a kijelentését, azóta minden lehetséges fórumon elmondja, hogy csak viccelt, és esze ágában sincs pornózni, miután szögre akasztotta a stoplist. A pornóiparban érdekelt cégek ennek ellenére tárt karokkal fogadnák őt a szakmában. Az egyik stúdió sajtósa azt mondta, a kiváló atléta remek fizikai formának örvend, ezért nem is kellene gyúrnia, mielőtt kamerák elé állna.

Az xHamster – amely több mint 5 millió pornóvideót kínál ingyenesen – mögött álló csapat szintén izgatott volt a megjegyzésétől. De úgy tűnik, nekik is bele kell nyugodniuk abba, hogy Hill nem vetkőzik meztelenre a nagyérdemű előtt.

Hill a mostani szezon előtt kijelentette, hogy az NFL történetének első elkapója akar lenni, aki eléri a 2000 elkapott yard határt. Tavaly ő szerezte a valaha volt legtöbb yardot egy szezon első 9 fordulójában. Végül 1710 elkapott yarddal zárta a 2022–2023-as szezont, erre korábban egyetlen elkapó sem volt képes a Miami színeiben,  írja a Fűzővel Kifelé! oldal.



Rovatok