Index Vakbarát Hírportál

Több mint napi egymilliót költ kajára Mayweather

2015. március 18., szerda 10:30

A TMZ Sports szerint Floyd Mayweather egészen elképesztő összegből készül a május 2-i, Manny Pacquiao elleni csúcsmeccsre, és csak a személyi szakácsa minden tányér ételt 1000 dollárért (286 ezer forint) készít el.

A TMZ úgy számol, hogy ha csak napi négy étkezést vesznek alapul, akkor a napi 4000 dollárt költ a mérkőzésig, a hátra levő 46 napra pedig 184 ezret, vagyis több mint 52 millió forintot.

Ezért az irreális pénzért cserébe viszont Chef Q a hét minden napján állandóan rendelkezésre áll. „Az a beosztásom, hogy nincs beosztásom. Itt vagyok neki bármikor, napi 24 órában a hét minden napján. Ha hajnali háromkor kellek, akkor ugrok reggelit csinálni.”

Cserébe viszont ilyen ételeket kap Mayweather, aki mindenképpen tudja, hogy tartsa magán a média figyelmét a másfél hónap múlva sorra kerülő bokszmeccsig.

The wise will admire YOU The wishful will envy YOU The weak will hate YOU This is the reality for those who dare to be #EPIC Thanks for capturing my #Epic moment @latondriajones #AboutLastNight #Iwin #MyEyesTellHowHungryIam #ChefLife #Oprah #ImComin #TMT #TBE #HisChef EVERYBODY TAG @oprah *

A photo posted by CHEF Q (@chefism) on

Chef Q azt is elárulta, hogy miket szeret enni a 38 éves bokszoló: főleg spagettit és tacót, de a meccsig főleg pulykát, csirkét, marhát és halat kap, disznóhúst viszont nem. Emellett pedig sok gyümölcslevet. Mayweather ráadásul annyira komolyan veszi a készülést, hogy májusig lemondott a gyorséttermi kajáról, pedig ilyet még sosem tett.

Rovatok