Index Vakbarát Hírportál

Mike Tyson exhokissal bunyózhat jövőre

2020. november 3., kedd 13:01

A korábbi NHL-játékos, Georges Laraque állítása szerint már csak pár lépés választja el attól, hogy 2021 novemberében összecsapjon a korábbi nehézsúlyú világbajnok ökölvívóval, Mike Tysonnal.

Laraque egy montréali rádió vendége volt a minap, ahol elmondta, hogy egyelőre mindent ő intéz a tervezett meccsel kapcsolatban, a szervezés jelenleg 75%-on áll. Már csak egy promóterre lenne szüksége, aki szponzorokat keres, elintézi a különböző engedélyeket és egy teljes kártyát összeállít az estére, 

melynek csúcspontja az ő és Mike Tyson hárommenetes bokszmeccse lenne.

A 44 éves Laraque 1997 és 2010 között 695 találkozón lépett jégre az NHL-ben az Edmonton Oilers, a Phoenix Coyotes, a Pittsburgh Penguins és a Montréal Canadiens színeiben. Sosem a góllövés volt a feladata, verőembernek tartották, nem véletlen, hogy 53 gólja mellett 1126 kiállításpercet gyűjtött össze. A hockeyfights.com nyilvántartása szerint összesen 131 alkalommal dobta le a kesztyűt.

Íme egy kis összeállítás a 193 centis, 110 kilós exhokis munkásságából.

Mike Tyson idén többször is beszélt arról, hogy szívesen visszatérne a ringbe. Az 54 éves legendának már lett is volna egy bunyója Ausztráliában, ezt azonban elhalasztották a koronavírus-járvány miatt. November 28-án viszont szinte biztosan szorítóba lép, méghozzá Roy Jones Jr. ellen, amit a SportTV is közvetít.

Rovatok