Index Vakbarát Hírportál

Kimi Raikkönen kitöltötte a kárbejelentőt

2008. június 19., csütörtök 16:00 | aznap frissítve

Kimi Raikkönen és Lewis Hamilton a biztosítókhoz fordultak montreali boxbalesetük után. A vicc Olaszországból indulhatott.

Kiütötte Lewis Hamilton a Kanadai Nagydíjon Kimi Raikkönent, mindketten feladták, a tettest megbüntették, az éppcsak megmenekült Robert Kubica megnyerte a versenyt. Kicsit siránkozott a ferraris, keveset magyarázkodott az angol, majd bocsánatot kért.

Az ügy viszont nem zárult le, az elkövető és az áldozat kábejelentőt töltött ki, így a biztosítóknál folytatódik az eset.

baleset

Az Olaszországban kreált vicces baleseti betétlapon minden fel van tüntetve, a történtek rajzban meg vannak örökítve – még a semaforo rosso, azaz a piros lámpa is látszik –, sőt, ott a tanú neve is: Robert Kubica.

A dokumentumot Raikkönen és Hamilton is aláírta, előbbi törött hátsó, a mclarenes törött első szárnyára várhat kártérítést. A kerékfelfüggesztések árának megtérítését furcsa mód nem igénylik.

A megjegyzés kategóriában Raikkönentől a ”nyerhettem volna”, Hamiltontól a ”nyerhetett volna” beírás található, azaz a vétkes elismerte felelősségét.

Az is biztos, a lapot a finn töltötte ki, ugyanis riválisának keresztneve mindenhol pontatlanul, Lewis helyett Louisként szerepel.

Rovatok