Index Vakbarát Hírportál

Papnak álcázva ment volna Schumacherhez

2014. január 1., szerda 16:12 | aznap frissítve

Miután az egész világ a Forma-1 hétszeres világbajnokáért aggódik, minden vele kapcsolatos hír kétszeres értékű.

A német Bild megszólaltatta Kai Ebelt riportert, aki a bajnok egész pályafutását végigkísérte, és december 17-én találkozott Schumacherrel.

Michael lelkesen beszélt arról, hogy pihenni megy a családjával, már alig várta. Már nem kereste azt az adrenalintöbbletet, ami az életét végigkísérte, bármilyen száguldásról is legyen szó. Értem ez alatt a sízést is, de a motorozást vagy az autózást is” – mondta.

De ennél sokkal fontosabb kulcsmondat, hogy Schumacher azt mondta, hisz abban, ami a sorsában meg van írva. „Bármi baj is történik velem, a sors így akarta.” Ebel is megerősítette, a családja előtt biztosan nem száguldozott volna.

Sabine Kehm arról számolt be, hogy eddig egy embert kivéve maximálisan betartották az aggódó család akaratát. Valaki azonban papnak öltözve akart bejutni a grenoble-i kórház ötödik emeletén lévő intenzív osztályra, hogy egy fotót készítsen a 44 éves, legendás bajnokról.

Schumacher vasárnap 11.07-kor bukott a francia Meribelben, vasárnap és hétfőn is megműtötték, mert az agyában vérömleny alakult ki. A német sztár mesterséges kómában, válságos, de stabil állapotban van.

Rovatok