Index Vakbarát Hírportál

A Ferrari megkörnyékezte Ross Brawnt

2014. szeptember 2., kedd 14:31

"Ross Brawn legendás figura Maranellóban. Mindenki szívesen látná Rosst, és a Ferrarinál is szívesen látnák őt újra. Őt tisztelik talán a legjobban a Forma-1-ben, ő tud a legtöbbet az F1-ről, és ő nyerte itt a legtöbbet. Bárki örülne egy olyan karakternek a csapatában, mint Ross" - dicsérte Ross Brawnt, a Ferrarival ötszörös világbajnok volt technikai igazgatót Marco Mattiacci, az istálló jelenlegi főnöke, a CNN-en.

Az Autosport.com szerint viszont ez nem azt jelenti, hogy Brawn a Ferrarihoz tartana, illetve azt sem, hogy a Ferrari ajánlatot tett volna neki. Bár azt ők is úgy tudják, hogy a felek már akkor tárgyaltak, amikor tavasszal Brawn a barátaival járt Maranellóban, megmutatni nekik a gyárat. Most meg újra előkerült a dolog.

"Amint már mondtam, jelenleg új csapatot építek. James (Allison) a technikai igazgató, ő a kiindulópont" - erősítette meg helyén a jelenlegi technikai igazgatót Mattiacci.

A lényeg viszont most jön tőle: "A tangóhoz két ember kell. Úgy tűnik, Ross elégedett azzal, amit most csinál".

Vagyis ebből teljesen egyértelmű, hogy a Ferrari tényleg visszavenné Brawnt, aki viszont egyelőre nem akar menni.

Brawn a szezon elején arra utalt, visszavonult, amikor a Mercedestől kitették múlt év végén, azt mondta, idén csak pecázni fog.

Rovatok