Index Vakbarát Hírportál

20 nap és kiderül, mennyire lesz narancssárga a McLaren

2015. január 9., péntek 11:49

Hivatalosan bejelentette a McLaren, hogy a csapat január 29-én bemutatja a 2015-ös, már Honda-motorral készülő autóját, de a festésről továbbra sem árultak el semmit, így csak sejteni lehet, hogy visszatér a narancssárga szín az autóra.

Korábban úgy lehetett tudni, hogy élő esemény lesz, de a McLaren pénteki közlése szerint még nem döntötték el, milyen formában mutatják be az MP4-30-at.

Tavaly online volt a bemutató, egyszerűen feltöltötték a képeket a csapat honlapjára, de lehet, hogy az idén a Honda ennél nagyobb hírverést szeretne.

Nagyjából velük egy időben, egészen pontosan valamikor január 28. és január 30. között mutatja majd be a Ferrari is az új kocsit, ami egyelőre csak 666-os kódnéven fut. Náluk is változás lesz a tavalyi festéshez képest – egyrészt hatalmas Haas-szponzori logó lesz a kocsi oldalán a 2016-ban induló csapattal való együttműködés jegyében, másrészt több nyers szénszálas felület lesz az autón, vagyis megnő a fekete szín aránya.

A két kép Bruce Thomson elképzeléseit tükrözi, semmi garancia nincs arra, hogy valóban ilyenek lesznek a 2015-ös autók. Kattintásra mindkettő nagyobb lesz.

Rovatok