Index Vakbarát Hírportál

Hamilton: Bízom a csapatban, hogy nem tárgyal mással

2015. január 22., csütörtök 10:51 | kilenc éve frissítve

Továbbra sem téma a szerződéshosszabbítás a Mercedes és Lewis Hamilton között, annak ellenére, hogy a világbajnok megállapodása az idény végén kifut. Tavaly év közben az éles vb-csata miatt nem tárgyaltak a felek, azt mondták, amint vége az évadnak, aláírnak.

Nem ez történt, sőt, egy hónappal később a csapatfőnök Toto Wolff már arról beszélt, hogy csak szezon közben fognak rátérni a témára, nem sürgeti őket semmi. Niki Lauda, a Mercedes másik topmenedzsere annyit jegyzett meg, hogy meg fognak állapodni.

Wolff közben azt sem titkolta, ha netalántán mégsem sikerülne megegyezni Hamiltonnal, Fernando Alonso az elsőszámú jelöltje a helyére.

Most Hamilton a SkySportsnak beszélt a helyzetről. "Amint eljöttem az utolsó futamról, két napot a gyárban töltöttem, ám nem ültem le beszélni a csapattal. De, amint már tavaly is mondtuk, nem sietünk. Nyugodtak vagyunk. A csapat kinyilvánította, hogy velem akarja folytatni, és ez fordítva is így van, úgyhogy nem stresszelünk. Jól érzem magam, magabiztos vagyok, és bízom az istállóban, hogy nem tárgyal senki mással, és tudják, ez a helyzet velem is" - mondta a 30 éves bajnok.

A Mercinél Nico Rosberg helye fix, az ő szerződése csak 2016 végén jár le.

Rovatok