Index Vakbarát Hírportál

Mi lesz Hamiltonnal nő nélkül?

2015. március 10., kedd 07:55

Február elején szakított sokadszor, de immár állítólag utoljára Lewis Hamilton az énekesnő Nicole Scherzingerrel, kérdés, mennyire lesz ez hatással pályafutására, ugyanis még tavalyi vb-győzelmekor is kiemelten fontos lehetett, hogy mellette volt barátnője.

A Forma-1-szezon a hétvégén kezdődik, és amikor az utóbbi hét évben gond volt közöttük, az a pályán is meglátszott. 2007 vége óta voltak együtt, Hamilton a 2011-es és a 2013-as szakításukat sem tudta feldolgozni, a vége mindig újrakezdés lett - miközben az előbbi évben kikapott csapattársától a McLarennél, aztán első mercedeses idényében még a futamgyőzelemnek sem tudott örülni a Hungaroringen. Kérdés, mi lesz most?

Hamilton állítja, semmi, észre sem fogjuk venni a változást: "Az elmúlt években előfordult, hogy a magánéletem hatással volt a karrieremre, de úgy érzem, át tudtam menteni a győztes mentalitást tavalyról, és ugyan nem volt könnyű az elmúlt időszak, de erősebbnek érzem magam, mint valaha. Voltam már ebben a helyzetben, vagyis nem hiszem, hogy probléma lesz. Van bennem annyi, amennyi ahhoz kell, hogy olyan jó legyek, amilyen jó csak lehetek".

Az angol világbajnokként megy neki a szezonnak, a legjobb kocsival, szinte biztosan egy ellenfele lesz, mercedeses csapattársa, Nico Rosberg, aki tavaly második lett mögötte, és nagyon készül a visszavágásra. Hamilton viszont készen áll visszaverni.

"Nem érzem kevésbé nyomás alatt magam, mivel nem úgy érkeztem a tesztekre sem, hogy minden rendben, világbajnok vagyok. Úgy gondolkozom, hogy mindent újra meg kell tennem, és jobban kell csinálnom, mint korábban, mivel mindenki előre fog lépni. Az előző volt a legjobb évem, de nem azt jelenti, hogy ne tudnám überelni. Ezen leszek, győztem, mióta megnyertem az első gokartbajnokságom 10 évesen. Az érzés azóta bennem van" - idézte a Pitpass.com.

Az F1 péntek hajnalban indul magyar idő szerint, Ausztráliában, az első időmérő szombat reggel hétkor, a futam vasárnap reggel hatkor lesz.

Rovatok