Index Vakbarát Hírportál

Vettel: Csak be akarok rúgni

2015. március 29., vasárnap 11:43

A futam utáni interjú alatt érthető módon végig mosolygott Sebastian Vettel, akin látszott, hogy mennyit jelentett neki első ferraris győzelme. A 2010-es Abu-Dzabi Nagydíj óta, ahol eső vb-címét ünnepelte, talán most volt a legboldogabb, és ez a szavain is érződött.

„Egy ideje már, hogy itt, a legfelső fokon álltam. Büszke vagyok, mert tisztességes csatában vertük meg őket” – utalt a Mercedesekre a német. „Remek autónk van, nagyon illeszkedik hozzám, és a csapat is fantasztikus volt. Az a célunk, hogy Maranellóba vigyük a vb-címet. De ma nem is érdekel semmi, csak ünnepelni akarok, meg berúgni” – zárta rövidre Vettel, de egy fél mondat erejéig megemlítette Michael Schumachert is, akit bálványként nézett a kerítés mögül Maranellóban, ahogy a Ferrarit vezeti.

A dobogó két alsó helyére szorult Mercedes-versenyző nem ragozta túl a dolgot, mindketten gratuláltak Vettelnek és a Ferrarinak a győzelemhez. Hamilton kiemelte, hogy túl gyors volt számukra az olasz kocsi ma, de van idejük, hogy kielemezzék, hol vesztettek időt.

Rovatok