Index Vakbarát Hírportál

Rosberg: Még lehetünk barátok Hamiltonnal

2016. december 17., szombat 09:42

Kizártnak tartja Nico Rosberg, hogy rövidesen meggondolja magát, és az adrenalinhiány miatt visszatérjen a Forma-1-be. A világbajnoki címe után hirtelen visszavonuló német erről a Le Figarónak adott interjújában beszélt, sőt, a későbbi terveit is elárulta.

„Viccből felvetettem, hogy színészkedni kezdek majd, de annyi dolog van, ami komolyan érdekel. Nagyon érdekelnek az emberi jogi mozgalmak, a feleségem építész, ezen a területen is vannak projektjeink. Az autóversenyhez is szeretnék közel maradni valahogy, de ha adrenalinra vágynék, akkor beülök egy gokartba és a barátaim ellen versenyzek majd.”

Az F1-be való visszatérésről is beszélt Rosberg, aki nagyon szeretne egy fiatal pilóta menedzsere lenni, pont úgy, ahogy az apja, Keke Rosberg tette vele, mert így újra átélné, milyen nagy versenyzővé válni, csak épp a másik oldalról.

Hamiltonnal való kapcsolatára is kitért, szerinte az sem kizárt, hogy újra barátok legyenek idővel. Az interjú közben elővett egy képet, amin ő és Hamilton vannak 14 éves korukban. „Gyönyörű emlékek ezek, legjobb barátok voltunk. Persze akkor könnyebb volt minden, csak a gokartozás volt, semmi más. Most minden bonyolult, de egy kis idő múlva talán újra lehetünk barátok” – mondta a francia lapnak.

Rovatok