Index Vakbarát Hírportál

Tévednek, ha azt hiszik, Cavani sarkazása a legszebb ebben a gólban

2017. december 20., szerda 21:50

Nem sokan gondolhatták komolyan komolyan, hogy a francia bajnokság 10. helyén álló, ötmeccses nyeretlenségi sorozatban levő Caen gondot okozhat szerda este a PSG-nek a bajnokságban. Ehhez mérten alaposan hülyét is csinált a Caenből a meccs napján 19. születésnapját ünneplő – emiatt a haját fehérre festő – Kylian Mbappé és Edinson Cavani már az első félidő közepén.

A videó alapján első látásra úgy tűnhet, hogy Cavani sarkazása a nagy szám itt, de valójában nem ez a helyzet.

Figyeljék csak, mit csinál – a hangsúlyozzuk, még csak 19 éves – Mbappé a védőkkel! Sőt, ne is figyeljenek, elmondjuk: azt, amit akar.

Az előkészítés és a gól persze együtt járnak, akár az év találata is lehet ez a franciáknál. Ha az lesz, ha nem, mindenképp történelmi találat, ugyanis Cavani lett az első játékos 2017-ben, aki 50 klubgólig jutott.

Mbappé a második félidőben aztán maga is betalált, ezzel 2-0-ra növelte csapata előnyét, majd Yuri góljával lett 3-0. A végén a Caen is betalált, de a szépítésnél tovább nem jutottak.

Szerdán teljes fordulót tartottak, az élmezőnyből nyert a Monaco (2-1 a Rennes ellen) és a Lyon is (2-1 a Toulouse ellen) a PSG mellett. A PSG előnye 9 pont a Monaco előtt 19 forduló után.

Rovatok