Index Vakbarát Hírportál

Schumacherék 30 millió eurós nyaralót vettek Mallorcán

2018. augusztus 16., csütörtök 09:34

Michael Schumacher családja külön nyaralót vett Mallorca szigetén, ahol zavartalanul pihenhetnek, írja a Marca.com svájci lapokra hivatkozva. A hétszeres Forma-1-es világbajnok 2013 december végén szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem mutatkozott nyilvánosan és semmi konkrétat nem lehet tudni az állapotáról.

Schumacher felesége, Corinna 30 millió eurót fizetett egy 15 000 négyzetméteres birtokért a 11 000 fős Andratx város közelében. A birtok állítólag olyan, mint egy erődítmény, ami mellesleg korábban a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez tulajdonában is volt.

Hivatalosan is megerősíthetem, hogy Michael Schumacher és családja a városunkba költözik, és és minden készen áll a fogadásukra

– mondta Katia Rouach, a város polgármestere, aki külön jelezte a rendőröknek, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak a család biztonságának garantálására.

Ezt cáfolta később Sabine Kehm, a család képviselője, aki elismerte, hogy a Schumacher család megvette a nyaralót, arról viszont szó sincs, hogy a hétszeres világbajnok odaköltözne, pusztán a család – Corinna, illetve a pár két gyerekének, Gina és Mick Schumacher – pihenését szolgálja majd a villa.

Rovatok