Index Vakbarát Hírportál

Charles Leclerc kétségbeesett kiabálásától volt hangos az F1-es Francia Nagydíj

2022. július 25., hétfő 10:05

A nemzetközi sajtó elsősorban a világbajnoki címvédő Max Verstappen könnyed sikeréről, valamint a kicsúszásáig az élen álló Charles Leclerc-nek, a Ferrari monacói versenyzőjének vezetői hibájáról és kétségbeesett kiabálásáról írt a vasárnapi Formula–1-es Francia Nagydíj másnapján.

Ha az idei Forma–1-es szezon izgalmak helyett szép csendben ér majd véget, akkor a Francia Nagydíj bizonyára azt a pillanatot jelenti majd, amikor megszűnt az izgalmas befejezés lehetősége

– írta a The Guardian. 

Charles Leclerc a már jól ismert módon kiáltotta bele a rádióba: „Neeeee!”. Nincs is mit csodálkozni ezen, hiszen szinte hihetetlennek tűnt a hibája, amelyet aztán a sajtónak bevallott. Szerencsére a monacói versenyző nem sérült meg, és csüggedten sétált vissza a bokszba – tette hozzá a Daily Mail. 

A spanyol Marca méltatlan hibának tartja Leclerc váratlan kicsúszását egy olyan versenyzőtől, aki világbajnok akar lenni, és állítólag a Ferrari első számú pilótája.

Charles Leclerc és az ő kétségbeesett kiabálása egy furcsa és tőle szokatlan hiba után. Búcsú a Francia Nagydíjtól és talán a világbajnoki címtől is

– emlékezett vissza az olasz La Repubblica. 

A Formula–1 2022-es szezonja a hétvégén, a Magyar Nagydíjjal folytatódik.

MTI

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok