Index Vakbarát Hírportál

A hollywoodi izomkolosszus imádta a Hungaroringet – fotók

2023. július 23., vasárnap 20:36

A hollywoodi filmcsillag Terry Crews is tiszteletét tette Mogyoródon a Formula–1-es Magyar Nagydíjon. A korábbi sportoló élete egyik nagy pillanataként írta le a Hungaroringen rendezett hétvégét, és kedélyesen eltársalgott a korábbi F1-es pilóta Martin Brundle-lel is – aki televíziós szakemberként maradt a száguldó cirkusz világában.

Életem egyik legnagyobb élménye az első F1-es versenyem a Red Bull Racinggel a Hungaroringen. A verseny, a technológia, a tudomány és a vendégszeretet, amit megmutattatok nekem, az felülmúlhatatlan volt. Köszönöm, és minden jót!

– írta még a futam előtt Instagram-oldalán Terry Crews, akinek nem is kellett csalódnia:

Max Verstappen magabiztosan nyert, és végül a másik Red Bull-lal Sergio Pérez is felállhatott a dobogóra.

A brit lapok közben azt is kiemelték a korábbi NFL-játékossal kapcsolatban, hogy a szupermodell Cara Delevingne-nel ellentétben – aki szó nélkül hagyta – Martin Brundle vele jóval kedélyesebb beszélgetést tudott folytatni a rajtrácson.

„Kedves celebek, nézzetek Terry Crewsra, így kell viselkedni Martin Brundle-lel”; „Terry Crews megmutatta, hogyan kell egy hírességnek viselkednie az első F1-es versenyén”, ilyen és ehhez hasonló megjegyzések tömege keletkezett a beszélgetést követően.

Terry Crews látogatásáról az Instagram-bejegyzésén lapozgatva tudhat meg többet.

Rovatok