Index Vakbarát Hírportál

Coming out után: mutatjuk, ki Ralf Schumacher párja

2024. július 15., hétfő 12:32

A korábbi Formula–1-es pilóta, Ralf Schumacher vasárnap jelentette be, hogy azonos nemű párkapcsolatban él. A legendás Michael Schumacher öccse egy francia férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Ralf Schumacher egy vállalkozásmenedzserrel él boldog párkapcsolatban, írja a Daily Mail. „A legszebb dolog az életben, amikor a megfelelő társ van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – írta a hatszoros F1-es futamgyőztes Schumacher az Instagram-oldalán egy olyan fotó mellé, amelyen ő és egy másik férfi karonfogva nézik a naplementét.

Ralf közeli barátja, Carmen Geiss német színésznő elárulta, hogy a Jordan, a Williams és a Toyota korábbi pilótája két évvel ezelőtt jött össze egy francia férfival, akinek Étienne a keresztneve.

„Monacóban találkoztak. Ralf Salzburgban él a fiával, Étienne pedig Nizzában telepedett le. De ők ketten elég sok időt töltenek egymás társaságában. Nagyon boldogok együtt, még soha nem veszekedtek egymással” – mesélte Geiss.

Étienne a dél-afrikai Fokváros és a francia Riviérán fekvő Nizza között ingázik, utóbbi mindössze 30 percre található Monacótól, állítólag ott találkoztak először. Miután megismerkedtek egymással, elkezdtek együtt dolgozni, Etienne pedig a korábbi pilóta ügyeit intézte.

„Nagyon örülök, hogy végre találtál valakit, aki mellett jól és biztonságban érzed magad. 100 százalékban mögötted állok, apa, gratulálok. Minden jót kívánok nektek!” – írta Ralf Schumacher fia, David az Instagramon.

Rovatok