Index Vakbarát Hírportál

Brad Pitt ismét feltűnt a Hungaroringen, képen a hollywoodi filmcsillag

2024. július 19., péntek 15:57

Nemrég Magyarországra érkezett Brad Pitt, a kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, filmproducer, mivel a 39. Formula–1-es Magyar Nagydíj közben tovább forog a főszereplésével készülő Forma–1-es film, az F1, melyet az Apple produkciós cége készít. A hollywoodi filmcsillag pénteken is felbukkant a mogyoródi Hungaroring paddockjában, lapunk fotósa pedig lencsevégre kapta őt.

Mint azt korábban jeleztük, 2025-re várhatják a nézők Joseph Kosinski új filmjét, az F1-et, amelyben Brad Pitt játssza a főszerepet. A Top Gun: Maverick rendezője mellett annak forgatókönyvírója is tevékeny részt vállal az alkotás elkészültében.

A film producere az Apple és maga a Formula–1 lesz, forgalmazója pedig a Warner Bros. Pictures. A filmben Brad Pitt egy pilótát alakít, aki szeretné visszaszerezni egykori dicsőségét a pályán.

Egy újonccal kerül egy csapatba, akivel megcélozzák a bajnoki címet. Brad Pitt társát Damson Idris játssza, de rajtuk kívül Kerry Condon, Javier Bardem és Tobias Menzies is szerepel az alkotásban.

A forgatókönyvet a korábban szintén a Top Gun: Mavericken dolgozó Ehren Kruger írta, míg a zenéjét a világhírű Hans Zimmer szerezte.

A film forgatása nem haladt zökkenőmentesen, többször elhalasztották a színészek sztrájkja miatt.

A projekt büdzséje már meghaladja a 300 millió dollárt, így az egyik legdrágább alkotás lehet, akárcsak a Mission Impossible: Leszámolás vagy az Avatar.

A film első kedvcsináló előzetese alább tekinthető meg:

(Borítókép: Brad Pitt a Hungaroringen 2024. július 19-én. Fotó: Kaszás Tamás / Index) 

Rovatok