Index Vakbarát Hírportál

Torghelle Sándor csodagólt ollózott

2008. augusztus 25., hétfő 15:42

A Bundesliga 2-ben szereplő Augsburg két magyar csatára jó formában van, az Ahlen ellen Szabics egy, Torghelle két gólt lőtt, az elsőt ráadásul látványos mozdulattal, tíz méterről, a kapunak háttal, ollózva. Az Augsburg két forduló után ötödik a másodosztályban.

Jól megy a játék a Torghelle-Szabics csatárpárosnak Augsburgban. A két magyar kezdőként lépett pályára, és szinte egyedül döntötte el az LR Ahlen elleni találkozót a Bundesliga 2. második fordulójában. Torghelle két, Szabics egy góllal járult hozzá a bajor kiscsapat 3-0-s győzelméhez, írja a pepsifoci.hu.

A vendég Ahlen már a hatodik percben emberhátrányba került kapusa kiállítása miatt. Torghelle a 32. percben látványos góllal szerzett vezetést csapatának, sarokkal a tizenegyesre emelt labdát ollózott a vendégek kapujába, majd hét perccel később ugyanő duplázta meg a hazaiak előnyét.

A második félidőben Szabics is megvillant, a 73. percben fejesgóljával alakította ki a végeredményt. Sikerével az Augsburg két forduló után feljött a táblázat ötödik helyére.

Rovatok