Index Vakbarát Hírportál

Vécébe zárta a Juve-elnököt a futballista

2008. szeptember 1., hétfő 13:40

A portugál exchelsea-s Tiago dühös lett, mert olyan klubnak akarják eladni, ahol nem szeretne játszani. Alex Del Piero mentette ki a főnököt a mellékhelyiségből, egyórányi raboskodás után.

Rázárta a vécéajtót Giovanni Cobolli Gigli Juventus-elnökre a klub portugál futballistája, Tiago. A játékos dühös lett, amiért a vezető átadólistára tette, és közölte vele, az Evertonba vagy a Monacóba kell szerződnie.

”A történet igaz, Tiago bezárt engem a vécébe” – ismerte el az olasz Sky Italia tévécsatornának Cobolli Gigli.

Tiago idén a Bajnokok Ligájában akart szerepelni a Juvéval, de ott egyik lehetséges csapata sem indulhat. A sztori boldog véget ért, az elnököt legkedvesebb futballistája, a 15 éve az egyesületnél lévő Alex Del Piero engedte ki a fogságból.

”Szerencsére Del Piero meghallotta, hogy verem az ajtót, és kiszabadított” – mondta az áldozat, akinek így is legalább egy órát odabent kellett töltenie.

Nem meglepetés, hogy Tiago nem hosszabbította meg szerződését az akcióval. ”Hétfőn bármi megtörténhet, remélem, éjfélre már talál magának másik klubot” – nyilatkozta Gigli, az átigazolási szezon lezárására célozva.

Tiago korábban a Benficában, a Chelsea-ben és a Lyonban játszott, egy éve került Torinóba, de nem fért be a fix kezdőcsapatba.

Rovatok