Index Vakbarát Hírportál

Kiszívjuk a Chelsea vérét, mint Drakula

2008. október 1., szerda 14:23

Újabb győzelemre készül a Bajnokok Ligájában a Roma-verés után a CFR Cluj 1907, de a Chelsea ellen nem lesz könnyű, mert Didier Drogba végre gólt akar szerezni.

A világ egyik leggazdagabb futballklubjának legyőzésére készül a román kiscsapat, a CFR 1907 szerdán a Bajnokok Ligájában. A kolozsváriak a Chelsea ellen játszanak hazai pályán.

A magyar tulajdonos vezette román bajnok az első körben idegenben verte 2-1-re a Romát, és újabb bravúrt akar. Erdély leghírhedtebb legendájához hasonló népszerűségre vágynak játékosai.

roma

"Ki akarjuk szívni az életet a nagy csapatokból, ha megverjük a Chelsea-t, olyan híresek leszünk, mint Drakula” – idézte a tribalfootball.com az argentin játékost, Emmanuel Culiót, aki korábban segédmunkásként dolgozott hazájában.

A milliomos befektető rengeteg dél-amerikai légióst vett a keretbe, nem kezelhetik le őket a londoniak sem. ”Senki nem vár győzelmet tőlünk, de félelem nélkül játszunk, és bízunk benne, hogy nyerhetünk, akárcsak Rómában" – mondta Culio.

A dolguk nehéz, a Chelsea veretlen a szezonban, és két hónapos sérülése után visszatérő csatáruk, Didier Drogba is egyre jobb formába lendül. A hét végi bajnokin már kezdő volt, helyzetei akadtak, Kolozsváron készül belőni első gólját.

A meccs a többi találkozóval egy időben, magyar idő szerint este háromnegyed kilenckor kezdődik.

Rovatok