Index Vakbarát Hírportál

Ivászattal ünnepelte 11. helyét a Bayern

2008. október 6., hétfő 19:12 | nyolc éve frissítve

Nem volt okuk rá, de a hagyományokat megtartva idén is megjelentek egy nagy sörözésre az Oktoberfesten a Bayern München futballistái. Mindenki bőrnadrágban.

Sörözött a müncheni Oktoberfesten a hagyományoknak megfelelően a Bayern München futballcsapata, még ha szezonja eddig az egyik leggyengébb is a klub történetében.

Jürgen Klinsmann vezetőedző, Philip Lahm, Miroslav Klose, Luca Toni, Franck Ribery és a többi sztár vasárnap délután jelent meg az ünnepség VIP-sátrában, és két órát ott is töltött. Mindannyian népviseletben jöttek, magukkal hozták a feleségeket, barátnőket is.

000T TRDV429782

A jó időn és az ízes italon kívül más miatt nem mulathattak, a Bundesligában csak a 11. helyen állnak. Hét meccsből kettőt nyertek meg, a Bréma agyonverte őket hazai pályán, szombaton a Bochummal 3-3-ra végeztek úgy, hogy öt perccel a lefújás előtt még két gól előnyben voltak.

A bild.de beszámolója szerint a hangulat remek volt, de a sajtóval szinte szóba sem álltak. A legjobban Lahm érezte magát, közel öt órát töltött a sátorban.

Rovatok