Index Vakbarát Hírportál

Magyar véd a ciprusi csodacsapatban

2008. november 26., szerda 11:39

A Diósgyőrből Ciprusra távozott Nagy Zoltán élete legnagyobb feladata előtt áll. Szerda este élete első Bajnokok Ligája-meccsén állhat a kapuba. Csodás sorozatának fokozására készül a ciprusi Anorthoszisz, egy újabb győzelem továbbjutást érne.

A ciprusi Anorthoszisz Famaguszta története legnagyobb sikerére készül a Bajnokok Ligájában, hiszen ha legyőzi a német Werder Brement, és a csoport másik meccsén hazai pályán nyer az Inter a görög Panathinaikosz ellen, továbbjut a legjobb tizenhat közé.

„Óriási az érdeklődés a fővárosban, Nicosiában, ahol a meccsünket játsszuk, mert nagy eredményt érhetünk el. Eddig is nagy tettet hajtottunk végre, legyőztünk csapatokat, amelyekkel szemben eredetileg esélytelennek tartottak bennünket. Szeretnénk még egy kicsit fokozni a hangulatot” – mondta az Indexnek Nagy Zoltán, a csapat kapusa.

Nagy eddig mind a négy meccsen a kispadon ült, most azonban kezdő lehet, mert az albán Beqaj megsérült, a bajnokin is a Diósgyőrben élvonalbeli kapus helyettesítette.

„Úgy néz ki, ott leszek a kapuban” – árulta el délelőtt, bár még várni kell a hivatalos csapathirdetésig, mert Timur Kecbaja edző csak két órával a meccs előtt válaszolja meg a kérdéseket. Nagyot egy ciprusi kiscsapattól szerződtették épp a grúz kérésére.

"Nem elégít ki, hogy csak a kispadon vagyok. Küzdök, harcolok, hogy én is lehetőséghez jussak. A bajnokságban tavaly meg is kaptam a bizalmat, akkor sem kaptunk ki, nem amiatt szorultam a kispadra. Általánosságban elmondható, ugyanolyan képességű játékosok alkotják a keretet, ez okozza a posztonkénti versenyhelyzetet, ebben van a csapat ereje is, ez visz előre bennünket” – mondta még október elején.

Rovatok