Index Vakbarát Hírportál

Rózsaszín párduc lett Franck Riberyből

2008. november 28., péntek 10:16 | aznap frissítve

A Nike legújabb reklámfilmjében Peter Sellers legendás szerepébe bújt a Bayern München klasszis futballistája. A cipő rettenetesen rózsaszín, Arsavin és Materazzi is használja.

A Nike a francia válogatott labdarúgójával, Franck Riberyvel reklámozza legújabb cipőjét. A Mercurial Vapor érdekessége, hogy rikítóan rózsaszínű.

A tervezők a cipőt állítólag a kifejezetten gyors játékosok számára tervezték, ezért a futurisztikus külső. A Bayern Münchenben szereplő játékos – akit Franz Beckenbauer a világ jelenlegi legjobbjának tart – a hétvégi bajnokin gólt is lőtt a pink cipőben.

A játékos a találkozó után úgy nyilatkozott, örül, hogy most már nemcsak a játékával tud színt vinni a játékba. Ribery egy animált kisfilmben is szerepet kapott, a Rózsaszínű párduc főszerepében tűnik fel.

A kissé retró hatású film a híres rózsaszínű macska tv-show-ját eleveníti fel, amelyben Ribery szuperszonikus sebességgel kergeti a labdát különböző helyzetekben, az edzője pedig a futballistát üldözi földön, vízen, lebegőben. Végül a párduc rózsaszín sportautójából a futballista száll ki győztesen.

Ribery mellett még két játékos, a szintén gyors orosz Andrej Arsavin és az inkább brutalitásáról ismert olasz Marco Materazzi használja már az új cipőt.

Rovatok