Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták a legdurvább futballistát

2008. december 8., hétfő 17:19

Kocsmai verekedésbe keveredett az egykori angol futballista, jelenleg filmszínész Vinnie Jones. Jones sérelmezte, hogy egy rossz szereppel azonosítják, vérző fejjel vett elégtételt a vécéfolyosón.

„Mint egy igazi vadnyugati verekedés, olyan volt” – idézte fel a Sunnak a csütörtöki botrányt Craig Doohen, az egyik dél-dakotai kocsma vezetője.

A verekedésben hárman vállaltak főszerepet, az angol futball korábbi legdurvább játékosa, Vinnie Jones, aki azzal a különleges és mind ez ideig megdönthetetlen rekorddal büszkélkedhet, hogy a hatodik másodpercben kiállították, amikor a Wimbledon alkalmazottja volt.

„Te vagy a csávó az X-menből?” – hangzott a kérdés Jesse Bickettől. Jones megsértődött, haragosan válaszolta, hogy egy csomó másik filmben is játszott. Lökdösődés támadt, Jonest egy söröskorsóval megütötték. Juan Barrera már a vécéfolyosón találkozott vele, és a vérző fejű sztár szó nélkül szájon vágta. „Ahogy kiléptem a folyosóra, azonnal ütött, hozzám se szólt.”

A helyi rendőrfőnök elmondta, Bickettet és Jonest letartóztatták. „Jones urat egyszerűen erőszakos viselkedéséért. Bickett úr helyzetét súlyosbítja, hogy ő volt a provokátor.” Bickett anyja csak annyit mondott, hogy önvédelemből verekedett a fia.

Rovatok